θεατρικη σκηνη 1 απο το εργο

-Τέρι!!! Τέρι!!! Που είναι το μωβ μου παπιγιόν? Τέρι άχρηστε μπάσταρδε έλα αμέσως εδώ!!!

-Κύριε θα καεί η πάπια την έχω στο φούρνο στους 280, δεν μπορεί να περιμένει το παπιγιόν?

-Τι πάπια ρε Τέρι? Σήμερα σου ήρθε. Δεν έχω ξαναφάει πάπια. Σου είπα κάτι απλό και ευκολοχώνευτο!!

- Μα κύριε , δεν είναι ξεχωριστή περίπτωση σήμερα?

- Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή Τέρι!! Ετοιμασε μου ένα ποτό βάλε κι εσύ ένα. Και τσακίσου επιτέλους, θέλω το μωβ παπιγιόν.

-Μα κύριε μωβ παπιγιόν, δεν είναι λίγο, λίγο...

- Λίγο τί? Αρχίζω να πιστέυω πως εσύ εισαι λίγος Τέρι. Γερνάς και γίνεσαι αργός.

- Νομίζω πως ο κύριος πρέπει να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μου, αντίθετα με τον αν τον έχει καταβάλλει ίσως το αγχος? Θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν έχετε κανένα λόγ...

-Τέρι θυμάσαι πριν λίγα χρόνια την περίπτωση της δεσποινίδος Μπρούλ?
Σίγουρα θυμάσαι. Λοιπόν τέτοια περίπτωση είανι και η σημερινή και δεν πρόκειται να σε αφήσω να σταθείς εμπόδιο επειδή μόνο και μόνο η μόνη γυναικία παρουσία ου επιτρέπεις στον εαυτό σου είναι η γάτα σου!!

- Ο κύριος θα έπρεπε να ξέρει ότι ο Τέρι Μπούκχάιμερ ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τις γυναίκες!(ψυθιριστά) Άλλος ε΄χει πρόβλημα.

- Σε άκουσα παλιάνθρωπε, και να ξέρεις πως θα το λάβω υπόψιν μου την επόμενη φορά που θα ζητήσεις άδιεα για το εξωτερικό, ίσως μία βδομάδα να είναι αρκετή για όλο το χρόνο τελικά.
Δεν θες να το παρακάνεις.

- Κύριε Ουίλιαμ οι εκβιασμοί σας δεν περνούν!! Σας ξέρω πολύ καλά. Όριστε και το μωβ παπιγιόν αν και αυτό το μαύρο σας κολακεύει περισσότερο.

- Εσύ με κολακεύεις περισότερρο κι από τα 2 Τέρι!! Λοιπόν Τέρι τι ώρα είναι?

- 6και μισή κύριε! Και τι ώρα καταφτάνει η δεσποινίς..

- Η θεσπέσια δεσποινίς Τζούλυ καταφθάνει στις 7. Σε μισή ώρα και τίποτα δεν είναι έτοιμο. Θες να με πεθάνεις. Σου είπα σήμερα όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

είσοδος πολυκατοικίας

τούτο το φως που δανείζεσαι χωρίς ντροπή και το οξυγόνο τις λέξεις που άλλοι τόσοι αποθέωσαν εσύ περνάς από τη μηχανή των μηχανών χωρίς αιτί...